Workshops

Splend Academy

in ÉÉN dag geholpen

Goede marketing begint met een heldere strategie en haalbare KPI’s. Ben je benieuwd of je de goede weg bent ingeslagen, wil je je verdiepen in een bepaalde marketingactiviteit, wil je beter worden in je vak of wil je samen met onze experts beginnen bij het begin? Dan zijn onze workshops en checks iets voor jou. 

Schrijf je direct in of neem contact op om een workshop of sessie op maat samen te stellen.

Onze workshops

01.

marketingplan

Heb je een marketingplan of moet je nog beginnen? Wij denken graag mee. We verzorgen een persoonlijke workshop waarin je samen met ons een marketingplan met lef opstelt. Heb je je plan al af en wil je hem alleen toetsen? Geen probleem, een review sessie is zo gepland.

02.

contentkalender in 1 dag

Een contentkalender samenstellen lijkt eenvoudig. Je bedenkt wat onderwerpen en je bent klaar om te starten, toch? Niet helemaal. Want hoe zorg je er voor dat onderwerpen elkaar logisch opvolgen? En heb je nagedacht over een duidelijke call to action?

03.

Funnel & Automation

Marketing automation is de hype voorbij en een  veel gebruikte marketingmethode. Ook in B2B. Ben je benieuwd hoe marketing automation voor jou kan werken, hoe een automation flow er  uitziet en hoe je hiermee leads werft? Schrijf je in voor een workshop.

04.

Website conversie

Er is een grote naam in marketingland die je eigenlijk moet leren kennen: Robert Cialdini. Hij combineert zijn kennis van psychologie met marketing. Met een handig sjabloon gaan we samen aan de slag.

05.

strategie check

Heb je een marketingplan of moet je nog beginnen en wil je alleen maar even je ideeën valideren? Dat kan. Overleg dat wat je al hebt en wij kijken graag even met je mee.

06.

SEO check

Wil je een geoptimaliseerde website? Plan dan een SEO check in met één van onze experts. Wij geven advies op het gebied van SEO optimalisatie. Je ontvangt van ons een heldere lijst met aanpassingen.

Heb je een vraag?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

We gebruiken je naam- en e-mailadres alleen om je terug te kunnen mailen n.a.v. je bericht. Deze persoonlijke data slaan wij niet op voor andere (commerciële) doelstellingen. Wil je meer weten wat er precies met je data gedaan wordt, lees dan onze privacy policy.