Vormgeving

Splend vormgeving

jouw boodschap vormgeven

Een sterk merk verdient een sterke vormgeving. Wij gaan samen met jou op zoek naar een passende identiteit. Of het nu gaat om een logo, website, direct e-mails, een ebook of een geprint rapport. We werken in jullie bestaande huisstijl of ontwerpen een compleet nieuwe stijl speciaal voor jullie.

nog geen huisstijl?

Hebben jullie nog geen huisstijl of is deze aan vervanging toe? Geen nood, bij ons ben je aan het juiste adres. Samen gaan we op zoek naar de essentie van jullie merk. Daarna zorgen wij voor een helder ontwerp. We laten zien welke keuzes we hebben gemaakt en leggen deze ook graag uit. Als er een idee op tafel ligt, is het tijd om daarop te schieten. Al jullie feedback is van harte welkom.

Splend vormgeving huisstijl

Webdesign

Een nieuwe website vormgeven

De website is het uithangbord van jouw organisatie. Hier komt alles samen. Jullie product of dienst, jullie kennis en jullie uitstraling. Op basis van de website maken potentiële klanten vliegensvlug de volgende afweging: “vind ik hier wat ik zoek en past deze organisatie bij mij”. 

De eerste indruk is dus bijzonder belangrijk. Naast juiste informatie en een mooie vormgeving, moet de website ook nog eens goed werken. 

Onze werkwijze

Splend creatief marketingbureau

De juiste uitstraling

We zijn pragmatisch. We leveren doordachte designs zonder poespas. Jullie boodschap raakt straks altijd de juiste snaar. Waarom? Omdat de gekozen vormgeving jullie persoonlijkheid uitstraalt en tevens past bij de voor ons bekende B2B en IT doelgroep.

Workshops

01.

contentkalender in 1 dag

Een contentkalender samenstellen lijkt eenvoudig. Je bedenkt wat onderwerpen en je bent klaar om te starten, toch? Niet helemaal. Want hoe zorg je er voor dat onderwerpen elkaar logisch opvolgen? En heb je nagedacht over een duidelijke call to action?

02.

marketingplan

Heb je een marketingplan of moet je nog beginnen? Wij denken graag mee. We verzorgen een persoonlijke workshop waarin je samen met ons een marketingplan met lef opstelt. Heb je je plan al af en wil je hem alleen toetsen? Geen probleem, een review sessie is zo gepland.

03.

funnel & Automation

Marketing automation is de hype voorbij en een  veel gebruikte marketingmethode. Ook in B2B. Ben je benieuwd hoe marketing automation voor jou kan werken, hoe een automation flow er uitziet en hoe je hiermee hoogwaardige leads werft? Schrijf je in voor een workshop.

Heb je een vraag?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

We gebruiken je naam- en e-mailadres alleen om je terug te kunnen mailen n.a.v. je bericht. Deze persoonlijke data slaan wij niet op voor andere (commerciële) doelstellingen. Wil je meer weten wat er precies met je data gedaan wordt, lees dan onze privacy policy.