Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je een kei van een tekstschrijver, kun je waanzinnig goed vormgeven, sleutel je graag aan websites of heb je zin om je affiniteit met B2B marketing en tech te laten zien? Neem dan contact met ons op.

Full-stack (web)developer

per direct – minimaal 3 dagen per week

Wat doen wij?
Al onze klanten ontwikkelen de mooiste oplossingen voor anderen maar hebben niet voldoende tijd om toepassingen te ontwikkelen om hun eigen marketing- en salesdoelstellingen te behalen. Daar zijn wij voor!  Met onze kennis ontwerpen, ontwikkelen, koppelen en beheren wij websites en webapplicaties voor deze klanten.

Wat maakt dat zo leuk?
Je krijgt de creatieve vrijheid om samen met je nieuwe collega’s en met onze klanten te brainstormen over passende oplossingen. Je krijgt de kans om de zakelijke wereld in te duiken en te experimenteren met talloze tools. Je maakt onderdeel uit van een snelgroeiend bedrijf waar je elke dag nieuwe dingen leert!

 

 

Wie ben jij?
Je bent net afgestudeerd of je hebt een jaar of twee ervaring
Je kunt overweg met databases, API’s, back- en frontend technieken
Je bent bekend met versiebeheer
Je kunt goed overweg met WordPress
Je bent bekend met Linux / Webservers
Je hebt gevoel voor Marketing en Automation
Je bent een kei in het koppelen van diverse tools
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
Je bent zelfstandig, creatief en resultaatgericht

Solliciteren
Interesse? Stuur dan je CV met een korte beschrijving van wie je bent en waarom je bij ons wilt komen werken naar michiel@splend.nl o.v.v. (web)developer. Wie weet ontmoeten we je binnenkort in Utrecht!