Kerstvakantie met een goed boek: een Splend-traditie

Splend

In de wondere wereld van IT is het soms lastig om je niet blind te staren op bits en bytes. En hoewel wij graag zelf sleutelen aan moederbordjes, wekelijks nieuwe apps en tools testen en vierkante ogen krijgen van oneindige feeds met informatie, vinden we ook dat er niets gaat boven een goed boek. Van papier welteverstaan.

Daarom geven we elke kerst een speciaal cadeau aan onze klanten en relaties. Niets is heerlijker dan in de vakantie bijkomen met een goed, ouderwets boek. Ontvlucht die donkere gangen, spring achter je scherm vandaan en laat liggen die kabel! Plof neer op de bank, warme chocolademelk erbij en droom lekker weg…

Traditie

Uiteraard moet het boek wel een beetje over tech en IT gaan, innovatie of de toekomst. Het moet grappig zijn of zelfs een beetje op het randje. Het moet je nieuwe dingen leren of aan het denken zetten. Kortom: het zijn boeken die wij als Splend ook zelf willen lezen!

Je snapt natuurlijk, zo’n boek kiezen we zorgvuldig uit. Dat doen we nu al voor het zesde jaar op rij sinds de start van Splend. Een traditie waar we trots op zijn en die we willen blijven voortzetten.

Chaos Monkeys

Dit jaar hebben we gekozen voor iets pittigs. Niets is zo pikant als insider information. Chaos Monkeys van Antonio García Martínez doet een boekje open over de bizarre, keiharde wereld van Silicon Valley in een tijd waarin Facebook en Twitter nog hip waren. Antonio geeft alles en iedereen ervan langs. We kunnen je vertellen: daar gaan je oortjes wel van klapperen. Daarom dit boek. Dat leest gewoon lekker weg!

We hopen dat je ervan zult genieten. Hieronder alle kerstcadeaus op een rijtje. Heb jij ze allemaal al?

2013 – Fokke en Sukke – Het afzien van 2013 – Reid, Geleijnse & Van Tol
2014 – Think Like a Freak – Stephen J. Dubner & Steven Levitt
2015 – Silicon Valley – Eva de Valk
2016 – Losing the Signal – Jacquie McNish & Sean Silcoff
2017 – Homo Deus – Yuval Noah Harari
2018 – Chaos Monkeys – Antonio García Martínez