Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van grote en kleine events. Variƫrend van beurzen, (meerdaagse) kennisevents, inhoudelijke ronde tafel sessies, borrels of zelfs zeilwedstrijden: wij zorgen er voor dat ieder event een succes wordt.

Event Marketing

Netwerken tijdens inhoudelijke events of een gezellige borrel kan erg waardevol zijn. Maar dan moet het event wel passen bij de doelgroep, de inhoud moet staan als een huis en de vormgeving moet jouw boodschap optimaal ondersteunen. Wij verzorgen de volledige organisatie: van locatie tot sprekers, van sponsoren tot catering en van thema tot stand en eventwebsite.

Waardevolle ontmoetingen
In de B2B-marketing is persoonlijk contact essentieel. In veel gevallen hebben we het over maatwerk, duurzame oplossingen en grote bedragen. Juist daarom is het belangrijk om persoonlijk kennis te maken met leads en loyale klanten regelmatig te blijven ontmoeten op netwerkevents.

Content creatie
Een event is natuurlijk een eenmalige gebeurtenis, maar het zou zonde zijn als het daarbij blijft. Niet alleen organiseren wij events, we kunnen ook je bijeenkomst verslaan. Onze copywriters zorgen voor een energiek en inhoudelijk sterk artikel na afloop van het event. Dit kan in de vorm van een opiniestuk, een inhoudelijke whitepaper of een rapport waarin wij bijvoorbeeld ook interviews met bezoekers of sprekers verwerken. Deze content wordt vormgegeven en verspreid of kan in sommige gevallen zelfs worden gebruikt als nieuwsbron voor externe media.

Ernie Sophia tijdens NK Serverwerpen
Ernie Sophia tijdens NK Serverwerpen

NK Serverwerpen. Onderdeel van DHPA TechFest, georganiseerd door Splend.

Liesbeth regelt het voor je