Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van grote en kleine events. Variƫrend van beurzen, (meerdaagse) kennisevents, inhoudelijke ronde tafel sessies of borrels: wij zorgen er voor dat ieder event een succes wordt.

Event Marketing

Netwerken tijdens inhoudelijke events of een gezellige borrel kan erg waardevol zijn. Maar dan moet het event wel passen bij de doelgroep, de inhoud moet staan als een huis en de vormgeving moet jouw boodschap optimaal ondersteunen. Wij verzorgen de volledige organisatie: van locatie tot sprekers, van sponsoren tot catering en van thema tot stand en eventwebsite.

Waardevolle ontmoetingen
In de B2B-marketing is persoonlijk contact essentieel. Een event is de plek om je doelgroep te onmoeten. Maar een event is ook eenmalige gebeurtenis. Wij vinden het zonde als het daarbij blijft. Niet alleen organiseren wij events, we kunnen ook je bijeenkomst verslaan. Onze copywriters zorgen voor een energiek en inhoudelijk sterk artikel na afloop van het event. Dit kan in de vorm van een opiniestuk, een inhoudelijke whitepaper of een rapport, video of infographic. Deze content wordt vormgegeven en verspreid of kan in sommige gevallen zelfs worden gebruikt als nieuwsbron voor externe media.

NK Serverwerpen. Onderdeel van DHPA TechFest, georganiseerd door Splend.

Liesbeth regelt het voor je