Dutch Night @CloudFest

Het grootste cloud festival ter wereld
In 2018 organiseerden we samen met ISPConnect alweer de vierde editie van de Nederlandse avond op CloudFest! Het is een bijzonder fenomeen: elk jaar in maart lopen zo’n 800 Nederlandse professionals over het sprookjesachtige attractiepark in Rust. Naast de locals – de Duitsers – is de Nederlandse delegatie de grootste groep met eenzelfde nationaliteit op CloudFest. Het is dan ook niet gek dat wij Nederlanders het grootste sub-event organiseren van CloudFest; Dutch Night @CloudFest. Iets waar menig ander land jaloers op is.

Zij waren in 2018 aanwezig
Groningen Seaports – Xolphin – NL-ix – VMware – NBIP – i3D.net –
Ynvolve – Eurofiber – The Datacenter Group – NLDC – TechAccess – Nederland ICT – EvoSwitch – Kingston Technology – Oxilion – Networks – Mijndomein – Denit – Quanza – Rubrik – BIT – Intermax – Dell EMC – Hosted.nl – CYSO   – Realtime Register – Trans-iX BV – KPN – Yourhosting

spend-event-dutchnight2018

400+ bezoekers
Dit is het moment om bijna alle spelers in de internetsector te ontmoeten. Tijdens de aftrap van CloudFest kunnen wij je verzekeren dat je hier zowel C-level als technische collega’s ontmoet uit de hosting en cloud markt.

Sponsor worden van Dutch Night @CloudFest?
Je kunt je naam verbinden aan dit event. Je doet mee aan de speciale Dutch Night @CloudFest uitgave, bent aanwezig met een banner en een aantal collega’s tijdens de borrel en kunt iets meegeven in de goodybag. Download de brochure.

Ik ontvang graag sponsorinformatie over Dutch Night @CloudFest