Dutch Night @CloudFest

Het grootste cloud festival ter wereld
In 2018 organiseerden we samen met ISPConnect alweer de vierde editie van de Nederlandse avond op CloudFest! Het is een bijzonder fenomeen: elk jaar in maart lopen zo’n 800 Nederlandse professionals over het sprookjesachtige attractiepark in Rust. Naast de locals – de Duitsers – is de Nederlandse delegatie de grootste groep met eenzelfde nationaliteit op CloudFest. Het is dan ook niet gek dat wij Nederlanders het grootste sub-event organiseren van CloudFest; Dutch Night @CloudFest. Iets waar menig ander land jaloers op is.

Zij waren in 2018 aanwezig
Groningen Seaports – Xolphin – NL-ix – VMware – NBIP – i3D.net –
Ynvolve – Eurofiber – The Datacenter Group – NLDC – TechAccess – Nederland ICT – EvoSwitch – Kingston Technology – Oxilion – Networks – Mijndomein – Denit – Quanza – Rubrik – BIT – Intermax – Dell EMC – Hosted.nl – CYSO   – Realtime Register – Trans-iX BV – KPN – Yourhosting

spend-event-dutchnight2018

400+ bezoekers
Dit is het moment om bijna alle spelers in de internetsector te ontmoeten. Tijdens de aftrap van CloudFest kunnen wij je verzekeren dat je hier zowel C-level als technische collega’s ontmoet uit de hosting en cloud markt.