Splend is creatief, hands-on, snel, to-the-point en gespecialiseerd in tech. Wij duiken met plezier de inhoud in: iedere dag opnieuw zetten wij alles op alles om jouw doelgroep te bereiken met content, online activiteiten en design.

Diensten

Content Creatie

Geregeld schrijven wij over uiteenlopende IT-onderwerpen op directie- technisch- of commercieel niveau. Wij gaan zelf op onderzoek uit, werken op basis van een interview of redigeren jouw teksten. Denk aan: artikelen, blogs, rapporten, whitepapers, factsheets, brochures, websites en boeken.

Events & Ontmoetingen

Netwerken tijdens inhoudelijke events of een gezellige borrel kan waardevol zijn. Maar dan moet het event wel passen bij de doelgroep, de inhoud moet staan als een huis en de vormgeving moet jouw boodschap optimaal ondersteunen. Wij verzorgen alles: van locatie tot sprekers, van sponsoren tot de catering en van thema tot website.

Vormgeving

Technische kennis laat zich het beste uitleggen in woord en illustraties, daarom slaan wij een brug tussen twee verschillende vakgebieden en ontwikkelen snel en strak vormgegeven content op maat. Wij ontwerpen websites, magazines, brochures, factsheets, uitnodigingen en boekjes. Zo weet je zeker dat jouw kennis opvalt!

Marketing-as-a-Service

Marketing bestaat uit veel componenten die zich niet altijd laten vangen in een vastomlijnd project. Daarom bieden wij een combinatie van al onze diensten in een maandelijks service pakket. Schakel onze hulp in voor campagnes, social media posts, blogs, website updates, mailingen of nieuwsbrieven.

PR

Wij onderhouden warme contacten met de Nederlandse IT-media alsmede de grote landelijke dagbladen. Wij verspreiden jouw nieuws in de vorm van een persbericht of bieden de juiste journalist een passend (opinie) stuk of column aan.

Efficient door IT

Wij zijn niet zomaar een marketingbureau, onze kennis van IT zetten we ook in om bijzonder efficient te werk te kunnen gaan. Wij geven je toegang tot o.a. Asana en Slack, zo wordt geen deadline gemist en weet jij waar wij mee bezig zijn.

Advies & Strategie

Samen werken aan een stip op de horizon maakt ons partners in crime. Na een kennismakings-gesprek geven wij eerlijk advies en werken daarna graag aan een marketing- & communicatieplan voor jouw boodschap. Desgewenst voeren wij de plannen ook uit.

Met kennis van IT

Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke IT-markt en begrijpen de techniek achter jouw product en/of dienst goed.  Wij volgen IT-nieuws op de voet en weten daarom als geen ander hoe we uw kennis het beste kunnen verwoorden en vormgeven.