CloudFest Content Contest: win een bijzondere blog

Splend

CloudFest is een niet te missen event voor de IT-sector. Om ervoor te zorgen dat ook wij niet te missen zijn, hebben we samen met ISPConnect de Dutch Night georganiseerd en draagt het Splend-team de hele week opvallende kleding. Dat is niet alles: want wij verloten gratis marketing. Krijg je van ons een kaartje, dan doe je namelijk mee met de Content Contest!

Content Contest kaartje

Een content contest?
Je kan een bijzondere blog winnen, helemaal gratis en in afstemming met jou gemaakt. Waarover is aan jou. Denk aan een interview met de CEO of een customer case. Een artikel waarin de bedrijfsvisie goed naar voren komt of een bijzondere blog met de timeline van jouw organisatie: alles is mogelijk. En uiteraard helemaal SEO-geoptimaliseerd.

Waarom?
We begrijpen dat je je liever richt op zakendoen en de technische kant, zeker op een groot event als CloudFest. Marketing moet je echter niet onderschatten. Want waarin kan jij je onderscheiden ten opzichte van alle andere IT-bedrijven? Daar komen wij samen achter. Wij brengen de juiste boodschap.

Splend
Wat nu?
Je hoeft niets te doen, want onder de deelnemers loten we de winnaar. Wil je meedoen en heb je nog geen kaartje? Spreek ons dan gewoon aan op de beursvloer, tijdens events waar Dutch Meeting Points zijn (herkenbaar aan de grote beachflags), of mail ons met ‘Content Contest’ in het onderwerp.