B2B event marketing

Splend events

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van events. Variërend van beurzen, (meerdaagse) kennisevents, inhoudelijke ronde tafel sessies of borrels: wij zorgen er voor dat ieder event een succes wordt. Dit geldt ook voor online events als webinars.

volledige event ontzorging

Netwerken tijdens inhoudelijke events of een gezellige borrel kan erg waardevol zijn. Maar dan moet het event wel passen bij de doelgroep, de inhoud moet staan als een huis en de vormgeving moet jouw boodschap optimaal ondersteunen. Wij verzorgen de volledige organisatie: van locatie tot sprekers, van sponsoren tot catering en van thema tot stand en eventwebsite.

Splend event marketing

vraag de B2B eventbrochure aan

Ben je benieuwd naar ons werk en wil je een kijkje in onze keuken? Bekijk dan de Splend eventbrochure. 

Events & contentmarketing

In de B2B marketing is persoonlijk contact essentieel. Een event is de plek om je doelgroep te ontmoeten. Maar een event is ook een eenmalige gebeurtenis. Wij vinden het zonde als het daarbij blijft. Niet alleen organiseren wij events, we kunnen ook je bijeenkomst verslaan. Onze copywriters zorgen voor een energiek en inhoudelijk sterk artikel na afloop. Dit kan in de vorm van een opiniestuk, een inhoudelijke whitepaper of een rapport, video of infographic. Deze content wordt vormgegeven en verspreid of kan in sommige gevallen zelfs worden gebruikt als nieuwsbron voor externe media.

Recente blogs

7 tips voor een goede event website: zo komt je website hoog in Google
Je hebt plannen voor het organiseren van een groot netwerkevent....
De ‘inner circle’ van techneuten vernietigt kapitaal als sport
Het geluid van schuifelende voeten, gevolgd door een kreun, leidt...
RSVP voor GDPR: laat privacy je event marketing niet in de weg staan
Het organiseren van events draagt bij aan een succesvolle marketingmix....

Zij gingen je voor

Heb je een vraag?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

We gebruiken je naam- en e-mailadres alleen om je terug te kunnen mailen n.a.v. je bericht. Deze persoonlijke data slaan wij niet op voor andere (commerciële) doelstellingen. Wil je meer weten wat er precies met je data gedaan wordt, lees dan onze privacy policy.